Succesverhalen

Samen met MKB en familiebedrijven uit de regio Overijssel en de Noordoostpolder, werken wij dagelijks aan de ontwikkeling van mens en organisatie. Lees meer over de verschillende projecten en onze succesverhalen.

Stefan Tigchelaar – Operationeel directeur Tielbeke

“Het grote voordeel van WIMM vinden wij dat je – door WIMM in te schakelen – eigenlijk een heel kundig en ervaren netwerk binnenhaalt. Naast de kennis en kunde die een externe HR adviseur meebrengt, kun je ook putten uit de expertise van zijn of haar collega’s.”

Lees meer
HRD, Opleidingen, Testimonial klant

Guus Engelen – Directeur Dutch-Shape

“De HR adviseurs van WIMM voelen echt als een onderdeel van ons team. Dit is de kracht van WIMM, zeker ten opzichte van een ander bureau.”

Lees meer
HRD, Opleidingen, Testimonial klant

Saima Ziengs – HR manager bij Morssinkhof Groep

“De ondersteuning en expertise van WIMM zijn een waardevolle aanvulling op onze interne HR-afdeling geweest. Ik heb de samenwerking met WIMM als zeer prettig ervaren en zou WIMM zeker aanraden aan andere organisaties die op zoek zijn naar HR-ondersteuning.”

Lees meer
HRD, Testimonial klant

Raymond Hudepohl – Directeur bij ColPro

“De voordelen in de samenwerking met WIMM vind ik dat zij zich bezig houden met de ontwikkeling van de medewerkers, zodat ik mij kan bezighouden met het vakinhoudelijke proces.”

Lees meer
HRD, Opleidingen, Testimonial klant

Frank Heerink – Commercieel manager bij AFMI

“Wat ik de grootste voordelen vind aan het samenwerken met WIMM, is dat ze continuïteit waarborgen, beschikken over verschillende expertises, dat ze opleidingen aanbieden en dat er een hele organisatie achter zit. WIMM denkt op veel vlakken hetzelfde als wij, we delen dezelfde visie en de teamspirit is echt van belang.”

Lees meer
HRD, Testimonial klant

Bert Egberts – Eigenaar BKAlu

“De kracht van WIMM is volgens ons dat ze een dienstverlener zijn die staat voor de MKB’er. Ze gaan aan de slag met onze mensen en organisatie met als doel echt een verschil te maken. WIMM is laagdrempelig, no-nonsense, staat met de voeten in de klei en staat er niet commercieel in.”

Lees meer
HRD, Opleidingen, Testimonial klant