Incompany trajecten

De toekomst van het bedrijfsleven staat meer dan ooit in het teken van cultuurverandering: binnen het MKB en familiebedrijf neemt het personeelstekort en daarmee de werkdruk alsmaar toe en staan verschillende generaties naast elkaar op de werkvloer. De bedrijfscultuur zoals deze vroeger was, past niet meer bij de tijd van nu. Desondanks is het een hele uitdaging om de cultuur binnen een organisatie te veranderen. Deze is vaak diep verankerd in de wortels van een bedrijf.

Het stimuleren van een positieve cultuurverandering binnen het MKB, vereist leiderschap, communicatie en betrokkenheid op alle niveaus van de organisatie. Wij kunnen jouw organisatie ondersteunen op al deze thema’s door middel van op maat gemaakte opleidingsprogramma’s, interne begeleiding, team en individuele coaching en diverse workshops.

Succesverhalen

Aniek Breukers – HR bij Niverplast

“WIMM denkt met ons mee, neemt zorg uit handen, is transparant en oprecht en we liggen echt op één lijn. Er is veel aandacht voor de mens en de programma’s worden afgestemd op de wensen vanuit de organisatie. Wij merken zelf al wel positieve verschillen in de ontwikkeling van soft skills van de collega’s.”

Lees meer
HRD, Incompany trajecten, Testimonial klant

Mariek van Gils – HR manager bij Moderna

“WIMM heeft voor ons een op maat gemaakte opleiding samengesteld, waar ook de leerbehoeftes van onze medewerkers in verpakt worden. Wij hebben veel aan de persoonlijke ontwikkeling welke is geïntegreerd is in het programma. Daarbij vinden wij het langdurige karakter (ruim een jaar) van het traject erg zinvol, zodat de output beter beklijft.”

Lees meer
Incompany trajecten, Testimonial klant

Suzanne Woesthuis – HR-adviseur bij EuroMouldings

“Doordat WIMM onafhankelijk is en geen winstoogmerk heeft, weten wij zeker dat zij het beste willen voor de regio, de provincie en daarmee ook onze organisatie. Ik vind het heel prettig dat de teamleden van WIMM over de juiste kennis beschikken en een praktische aanpak hanteren. Daarnaast kun je altijd aankloppen bij WIMM als je ergens mee zit, of als je bepaalde vragen hebt. Het is voor ons altijd duidelijk waar we aan toe zijn met WIMM. Het feit dat jullie mensen stimuleren om binnen de regio te blijven, is – ook voor ons – heel waardevol.”

Lees meer
Coaching, HRD, Incompany trajecten, Testimonial klant

Bert Egberts – Eigenaar BKAlu

“De kracht van WIMM is volgens ons dat ze een dienstverlener zijn die staat voor de MKB’er. Ze gaan aan de slag met onze mensen en organisatie met als doel echt een verschil te maken. WIMM is laagdrempelig, no-nonsense, staat met de voeten in de klei en staat er niet commercieel in.”

Lees meer
HRD, Opleidingen, Testimonial klant

Meer informatie

Wil je meer weten over onze – op maat gemaakte – incompany trajecten? Neem dan nu contact met ons op!

Contact