Landingspagina

Wie is WIMM?

Als ondernemer krijg je te maken met vele uitdagingen, zeker ook op het gebied van personeel. Niet alleen het tekort daaraan speelt een grote rol, ook het behouden van personeel wordt steeds meer en hot topic. Hoe ga je om met een krappe arbeidsmarkt waarin het vinden van geschikte kandidaten een grote uitdaging is? Hoe profileer je jouw organisatie als een aantrekkelijke werkgever met een positieve bedrijfscultuur en voldoende mogelijkheden? En hoe stimuleer je bestaand personeel om zicht te ontwikkelen en (door) te groeien?

Onze diensten

Opleidingsprogramma’s

Om de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers in Overijssel en de Noordoostpolder te stimuleren, bieden wij een viertal opleidingsprogramma’s aan, extern of incompany. De opleidingen zijn geschikt voor verschillende rollen en functies in je organisatie, gericht op het ontwikkelen van leiderschap, eigenaarschap, een betere communicatie en efficiënter werken.

Lees meer

Incompany trajecten

Het stimuleren van een positieve cultuurverandering binnen het MKB, vereist leiderschap, communicatie en betrokkenheid op alle niveaus van de organisatie. Wij kunnen jouw organisatie ondersteunen op al deze thema’s door middel van op maat gemaakte opleidingsprogramma’s, individuele coaching en diverse workshops.

Lees meer

HRD

We begrijpen dat met de vele managementtaken die je als leidinggevende hebt, HR- gerelateerde zaken soms over het hoofd worden gezien. Echter is het als organisatie essentieel om aandacht te besteden aan je personeel op thema’s als zichtbaarheid, aantrekkelijk werkgeverschap en de juiste persoon op de juiste plek. Wij bieden interne ondersteuning rondom de ontwikkeling van mens & organisatie en ontzorgen je dus graag!

Lees meer

Coaching & loopbaan

In de drukte van de moderne maatschappij kan het soms lastig zijn om de juiste balans te vinden tussen werk, gezondheid en persoonlijk leven. Het verlangen om de dingen anders te doen is er wel, maar soms weet je niet hoe. Heb je een medewerker die onzeker is, veel stress ervaart of vastloopt in werk? Samen met je medewerker werken we stap voor stap aan een positieve verandering: of het nu gaat om professionele doelen, persoonlijke ontwikkeling of het overwinnen van obstakels.

Lees meer

Waarom WIMM?

De juiste mensen op de juiste plek
Minder verloop & verzuim
Efficiënter werken
Wendbare medewerkers & organisatie
Betrokkenheid medewerkers
Bedrijfsresultaat omhoog

Meer informatie

Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen