JobOpp Development

Een stevige basis voor iedere young professional!

Het lijkt bijzaak en iets dat later nog wel kan. De kunst is om juíst aan het begin van een loopbaan extra energie in persoonlijke ontwikkeling te steken. Naast het verbreden van kennis, vergroot dit ook de betrokkenheid en competenties én daarmee de inzetbaarheid van young professionals in jouw organisatie. De jonge medewerker krijgt concrete handvatten om sturing te geven aan zijn loopbaan, met als gevolg meer concrete waarde voor jouw organisatie en minder risico op verloop.

Beschrijving

Tijdens het JobOpp Development traject leert de deelnemer om meer inzicht te krijgen in eigen gedrag op de werkvloer, prioriteiten te stellen en verantwoordelijkheid te nemen in zijn werkzaamheden. Daarnaast leert de deelnemer om te gaan met verschillende communicatiestijlen en waar zijn kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen.

Programma

Het programma bestaat uit een vijftal individuele begeleidingsmomenten en drie trainingsdagen. De trainingen persoonlijk leiderschap, communicatie en timemanagement worden op meerdere, vaste data in het jaar gepland zodat de deelnemer kan starten op elk gewenst moment.

Voor wie?

JopOpp Development is er voor young professionals met achtergronden variërend van MBO, HBO tot WO.

Investering

De duur van het programma is 9 maanden waarin er 8 contactmomenten zijn.

De kosten voor het programma bedragen €1925,- per persoon.